AK Parti Kocaeli İl Başkanı Civelek:

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Civelek: "Görüyorsunuz 3-4 aydır şehit haberi almıyoruz ve annelerin gözyaşları dinsin dediğimizin karşılığını hep beraber alıyoruz"


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, "Görüyorsunuz 3-4 aydır şehit haberi almıyoruz ve annelerin gözyaşları dinsin dediğimizin karşılığını hep beraber alıyoruz" dedi.
     Partisinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Civelek, çözüm sürecinin amacına ulaşacağını söyledi.
     Çözüm sürecine desteğin Kocaelide, Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu öne süren Civelek, yayınlanan son kamuoyu araştırmasına göre geçtiğimiz aya göre çözüm sürecine destek oranının bir puan arttığını, ocak ayında sürece karşı olan yüzde 37nin, yüzde 30a düştüğünü belirtti.
     "3-4 aydır şehit haberi almıyoruz ve annelerin gözyaşları dinsin dediğimizin karşılığını hep beraber alıyoruz" diyen Civelek, konuşmasında şunları o kaydetti:
     "Muhalefet partileri de artık kendi söylemlerini, milletin barışının tersine gittikleri yolu bırakırlarsa, özellikle CHP, MHP, TKP ve milletin emekliye sevk ettiği siyasetçiler, İşçi Partisinin peşine, kuyruğuna takılmazlarsa, onlar da tarihteki hak ettiği yerlerini alacaklardır. Yoksa milletimiz onları önce sandıkta, sonra tarihteki yerlerinde yargılayacaktır."
     Civelek, bir siyasi partinin miting meydanlarında "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarına karşı "Sev de sevelim, sarıl de sarılalım" dediklerini ifade ederek "Biz her zaman kardeşlikten, birlik ve beraberlikten bahsediyoruz" dedi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Kocaeli İl Başkanı Civelek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER