AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, gazetecilerle

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, gazetecilerle iftarda buluştu


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Teşkilatı, kentte görev yapan gazetecilerle iftarda bir araya geldi.
     AK Parti Kocaeli İl Teşkilatının Gölcükte düzenlediği iftar yemeğinde 12 ilçenin Tanıtım Medya Komisyon başkanları ile gazeteciler katıldı.
     Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, yeni yönetim kurulu üyelerinin gençlerden ve ilk defa siyaset yapan yeni yüzlerden oluşturulduğunu belirterek, Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mimar Semra Ertuğun en genç siyasetçi olduğunu söyledi.
     Civelek, Ertuğun siyasette çok yeni olmasına rağmen, Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı olarak çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederek, AK Partinin Kocaelide, Türkiye genelinin yüzde 3 üzerinde oy aldığını kaydetti.
     2011 genel seçimlerinde 480 bin oy alacaklarını söylediklerinde kendilerine kimsenin inanmadığını anlatan Civelek, Teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz çalıştık. 504 bin 535 oy alarak verdiğimiz sözün üzerine çıktık, hatta rekor kırdık. Kocaelide aldığımız oy oranı, Başbakanımızın hedefleri doğrultusunda artarak devam edecektir. Çünkü millet istikrar istiyor şeklinde konuştu.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da, İsmetpaşa Stadında yapılan il kongresinde kendisine Kocaelideki çalışmalar ve alınan sonuçları çok beğendiğini söylediğini dile getiren Civelek, belirlenen yeni hedefler konusunda Başbakan Erdoğanı mahçup etmemek için gece gündüz çalıştıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, gazetecilerle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER