AK Parti Konya Milletvekili Samancı:

AK Parti Konya Milletvekili Samancı: -Ülkemiz, dünya ölçekli baktığımızda, AK Parti iktidarı ile birlikte, gelişim, değişim ve istikrarın merkezi olmuştur


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Ülkemiz, dünya ölçekli baktığımızda, AK Parti iktidarı ile birlikte, gelişim, değişim ve istikrarın merkezi olmuştur dedi.
     Samancı, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarda toplumun hassasiyetlerine duyarlı olduklarını söyledi.
     Çalışmalarını, istişare ederek, dinleyerek ve değerlendirerek yürüttüklerini belirten Samancı, Ülkemize yapılacak en önemli yatırımlardan biri olarak gördüğümüz eğitim sisteminde çok önemli değişikliler yaptık. Tek tip insan yetiştirme uygulamasına son verdik diye konuştu.
     Ülkemiz, dünya ölçekli baktığımızda, AK Parti iktidarı ile birlikte, gelişim, değişim ve istikrarın merkezi olmuştur diyen Samancı, şunları kaydetti:
     Ancak bu değişim ve gelişimden rahatsız olanlar ve Türkiye üzerinde emeli bulunanlar terör olaylarının tırmanması için uğraşmakta olsa da bu yaşanan olaylardan prim ve rant sağlamaya çalışanlar da amaçlarına ulaşamayacaktır. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle bir bütün olan bu millet olarak provokatif oyunlara, ince hesaplara gelmeyecektir. Türkiyede ilk kez halkın katılımıyla gerçekleşecek olan yeni anayasa çalışmaları devam ediyor. Yeni yasama yılında yapılacak yasal düzenlemeyle Büyükşehir Belediyesi Kanununda değişiklik yapılacak.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber AK Parti Konya Milletvekili Samancı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER