AK Parti Malatya Milletvekili Akın, Aile

AK Parti Malatya Milletvekili Akın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, engellilerin toplumsal yaşama entegrasyonunu sağlamada herkese görevler düştüğünü belirtti.
     Hükümet olarak engelli vatandaşların sadece günlük değil tüm yaşamlarını garanti altına almaya çalıştıklarını vurgulayan Akın, yapılan çalışmaları hatırlatarak, Engellilerimizin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi yaşamda var olmalarını temini noktasında hükümetimizce son derece kararlı adımlar atıldı ve atılmaya devam ediliyor ifadelerini kullandı.
     Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt da huzurlu bir toplum oluşturmanın en önemli şartının zorlukları birlikte göğüsleyerek ileri bakabilmeyi sağlamak olduğunu ifade etti.
     Engellilere bakanlara aylık 673,31 lira evde bakım ücreti ödendiğini hatırlatan Bozkurt, Ağustos ayı itibariyle Malatyada 3 bin 900 zihinsel, bedensel, süreğen hastalık ve görme engelli için 2 milyon 647 bin 702 lira ödeme yapıldığını kaydetti.
     Konuşmaların ardından Akın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü gezerek personelle sohbet etti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Akın, Aile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER