AK Parti Malatya Milletvekili Çalık:

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık: Malatyaya yüksek güvenlikli cezaevi yapılması için çalışmalarımız sürüyor


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatyaya yüksek güvenlikli cezaevi yapılması için çalışmalarımız sürüyor dedi.
     Malatya Adliyesine gelerek Malatya Barosu Başkanı Eyüp Kutlubayı ziyaret edan Çalık, Malatyaya yeni bir adliye ve cezaevi yapılması hususunda girişimlerinin olduğunu söyledi.
     Malatyada 6 ay gibi bir sürede cezaevi için projelere başlanacağını anlatan Çalık, Malatyaya yüksek güvenlikli cezaevi yapılması için çalışmalarımız sürüyor dedi.
     Çalık, şöyle konuştu:
     Adalet Bakanlığımızla sürekli temas halindeyiz. İnşallah yakın tarihte cezaeviyle ilgili projelerimize başlayacağız. Gerekli görüşmelerimiz de sürüyor. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Üçüncü yargı paketimizi geçirdik. Yargı paketiyle beraber belki avukatlarımızın elinden bir takım işleri almış olabiliriz ama özellikle icra takibiyle ilgili yapmış olduğumuz değişiklikler, idari yargıyla ilgili yapmış olduğumuz değişiklikler, kamu denetimi, ombdusmanlık ve özel yetkili mahkemelerin yargı sistemimizden çıkartılmış olması da Adalet Bakanlığımızın bu konudaki çalışmalarını gösterir.
     Malatya Barosu Eyüp Kutlubay da yapılan ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, yeni bir adliye binası ve cezaevi konusunda müjde niteliğinde bilgiler aldıklarını belirtti.
     Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de katıldı.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Çalık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER