AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin:

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin: AK Partinin hızına bazı kurumlarımızın ayak uyduramadıklarını gördük


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Partinin hızına bazı kurumların ayak uyduramadıklarını söyledi.
     Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bazı mahalle, ilçe ve köyleri ziyaret ettiklerini, burada vatandaşların sorunlarını dinlediklerini bildirdi.
     Bu ziyaretleri sırasında bazı kurumların verdiği hizmetle ilgili şikayet aldıklarını kaydeden Şahin, Şu bir gerçek ki AK Partinin hızına bazı kurumlarımızın ayak uyduramadıklarını gördük. İlgili kurumlarımızla alakalı almış olduğumuz notlar çerçevesinde o arkadaşlarımızı tekrarında uyarıyoruz. Mutlaka vatandaşlarımızın bütün dertlerine çare olmak zorundalar dedi.
     Malatyada elektrik dağıtımını yapan şirketle ilgili her köyde istisnasız şikayet aldığını anlatan Şahin, Aksa Elektriğin bugüne kadar beklediğimiz performansı göstermediğine şahit olduk. Her köyde, bütün insanlarımız şikayetçi diye konuştu.
     Dinledikleri sorunları muhatap olan kuruma ilettiklerini ifade eden Mustafa Şahin, köylerde ikinci kat asfaltlarla ilgili şikayetler aldıklarını, buna karşılık kanalizasyon, içme suyu sorunlarının genelde çözülmüş olduğunu gördüklerini belirtti.
     Şahin, sulama ile ilgili bazı sorunların da olduğunu kaydetti.
     Terör saldırılarına da değinen Şahin, Namert bir şekilde, haince, sinsi bir planı devreye koyarak, iç ve dış mihrakların taşeronu olan terör örgütünün burada acımasızca bir takım sivil vatandaşlarımızı hedef almasını lanetliyoruz. İnşallah bunların bir gün sona ereceği kanaatindeyiz dedi.
     AK Partinin 30 Eylül Pazar günü büyük kongresinin olduğunu belirten Şahin, Türk siyasi tarihinde 10 yıldır iktidarda iken 4üncü kongresini yapan ilk parti olduklarını ifade ederek, bundan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER