AK Parti Malatya Milletvekili Şahin,

AK Parti Malatya Milletvekili Şahin, erkek yetiştirme yurdunu ziyaret etti


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, erkek yetiştirme yurdunu ziyaret etti.
     İstasyon Caddesindeki erkek yetiştirme yurduna beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve teşkilat mensuplarıyla gelen Şahin, burada yaptığı konuşmada, hükümetlerinin yapmış olduğu en güzel çalışmalardan birinin de yurtlardaki şartların düzeltilmesi olduğunu belirtti.
     Yetiştirme yurtlarındaki çocukların ebeveynlerini aratmayacak nitelikte çalışmalar yapıldığını ifade eden Şahin, buralarda yetişen çocukların topluma faydalı birer birey olmalarını amaçladıklarını kaydetti.
     Eskiden yurtlarda çocukların koğuş sistemlerinde yaşadıklarını hatırlatan Şahin, ancak şu anda belki kenar mahallelerde, köylerde yaşayan bazı ailelerde bulunmayan imkanların yurt ve yuvalarda kalan çocuklara verildiğine işaret etti.
     Çocukların çalışarak kendilerine gelecek belirlemesini öneren Şahin, Pazar günü kutlanacak Ramazan Bayramı öncesi yurt ve yuvalardaki çocukların bayramlarını tebrik etti.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt da 10 çocuğun bir dairede kaldığını belirterek, gönüllü anneler, sosyal hizmet uzmanları, psikolog ve sosyoloğun da kurumda görev yaptığını söyledi.
     Çocukların, yurtlarda bütün vakitlerini dolu dolu geçirdiklerini anlatan Bozkurt, çocukların tam bir ev havasında yaşadığını dile getirdi.
     Malatyanın yurt mantığında tamamen çıktığını kaydeden Bozkurt, çocukların ekonomik anlamda da hiçbir ihtiyaçları bulunmadığını söyledi. Bozkurt, Bizim çocuklarımızın sadece sevgiye, ilgiye ihtiyaçları var dedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Şahin, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER