AK Parti Malatya Milletvekili Şahin, Gazeteciler

AK Parti Malatya Milletvekili Şahin, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
     Cemiyet Başkanı Haydar Karaduman ve üyelerle görüşen Şahin, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. TBMMde yoğun görüşmelerin ardından büyük bir mücadele vererek aralarında Malatyanın da bulunduğu 13 ili büyükşehir yapan yasayı çıkardıklarını hatırlatan Şahin, Büyük bir mücadele verdik. Girdiğimiz her seçimde ve referandumda kazanan partimiz ve Başbakanımız halkımıza söz vermişti. Sonunda Malatyamız da büyükşehir oldu. AK Parti her dönemde devrim niteliğinde yasalara imza atmıştır diye konuştu.
     Muhalefetin, 13 ilin büyükşehir olmasını bölünme yasası olarak gördüğünü ifade eden Şahin, Bu doğru olamaz. Büyükşehir olmakla üniter yapı bozulmaz, bölünme asla olmaz dedi.
     Halkla birlikte hareket ettiklerini dile getiren Şahin, şunları kaydetti:
     Konak örneği ortada. Konak kapandı, 6 trilyon borçla Malatya Belediyesine devredildi. Şimdi borcu ödendi, aldığı hizmetleri gidip yerinde görünüz. Daracık bir alanda kurulan çok sayıda belediyenin kapanmasıyla da bir hizmet sorunu ortaya çıkmayacak, aksine daha çok hizmet alınacağını birlikte göreceğiz. Muhalefet, bu yasa çıkarken gereksiz yerde feveran etti, engellemeye çalıştı. Ama sonucunda yasallaştı. Şimdi geleceğe bakıyoruz. Gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Malatyanın sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Büyükşehir bir hedefti, ona ulaştık. Şimdi hep birlikte tüm Malatyayı kalkındırmak için birlikte çalışacağız.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Şahin, Gazeteciler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER