AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur:

AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur: Yerel seçimlere hazırız


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, parti olarak yerel seçimlere hazır olduklarını söyledi.
     Baybatur, parti teşkilatı yöneticileriyle birlikte Saruhan Otelde düzenlediği basın toplantısında, TBMM İçişleri Komisyonu gündeminde yer alan Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile Bazı Kanun ve KHKlerde Değişiklik Yapan Kanun Tasarısıyla demokrasiyi gerek ülke, gerekse yerel düzeyde güçlendirmenin ve belediye hizmetlerinde verimliliği sağlamanın temel amaç edindiğini ifade etti.
     Yerel seçimlerin erkene alınmasına olanak tanıyan Anayasa değişikliğinin, referandum eşiğinde kabul edilmesi ve Cumhurbaşkanlığınca TBMMye iade edilmesine de değinen Baybatur, seçim tarihinin kendileri için çok önemli olmadığını ifade etti.
     Baybatur, seçim ne zaman yapılırsa yapılsın kendileri için bir şey değişmeyeceğini dile getirerek, AK Parti Manisa teşkilatı olarak yerel seçimlere hazırız. Her sandık için oluşturmayı planladığımız 9ar kişiden oluşan sandık yönetimlerinin yüzde 96sını tamamladık diye konuştu.
     Gediz Nehrinin kirlilikten kurtarılması için ilgili resmi kurumlarca yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Baybatur, Gediz Nehri yatağında Akgedik bölgesinden başlayarak Yeni Mahmudiye köyüne kadar olan yaklaşık 35 kilometrelik kısmında çalışmalara başlandı. 15 milyon liraya mal olacak olan proje, 2013 yılı sonunda tamamlanacak. Yaklaşık 40 bin dekarlık tarım alanı Gediz Nehrinin su taşkınlarından kurtulmuş olacak dedi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Halil Şahin
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER