AK Parti Manisa İl Başkanı Murat

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur: Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan, 17 Eylülde Turgutlu ilçesinde özel sektör ve kamu yatırımlarının açılışını yapacak


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Başbakan Recep Tayip Erdoğanın Turgutlu ilçesindeki bazı özel ve kamu yatırımlarının açılışı amacıyla 17 Eylülde Manisaya geleceğini bildirdi.
     Baybatur yaptığı yazılı açıklamda, 17 Eylül Pazartesi günü Manisaya gelecek olan Başbakan Erdoğanın Turgutluda bir dizi açılışlar yapacağını kaydetti.
     Başbakan Erdoğanın 300 yataklı Turgutlu Devlet Hastanesi, Turgutlu Belediyesi ve hayırsever iş adamı Sedat Özcanın ortaklaşa yaptırdığı 320 öğrenci kapasiteli yurdun açılışı ile Orka Üzüm İşletmelerinin yeni tesislerinin açılışlarını yapacağını kaydeden Baybatur, şunları ifade etti:
     Başbakanımız, dünya liderimiz, Türk Milletinin gururu Manisada açılışlar yapmak üzere şehrimize geliyor. Başbakanımızı ağırlamaktan son derece sevinçliyiz ve gururluyuz. Tüm Manisalıları hemşerilerimizi açılışlara bekliyorum. Dünya liderine yakışan bir karşılama yapacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım - Turgay Duyar / Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER