AK Parti Mersin Milletvekili Bozkurt:

AK Parti Mersin Milletvekili Bozkurt: -İnşallah bundan sonra hem köylerimizde hem de TOKİdeki elektrik problemini çözmüş olacağız


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, İnşallah bundan sonra hem köylerimizde hem de TOKİdeki elektrik problemini çözmüş olacağız dedi.
     Bozkurt, TEDAŞ tarafından Erdemli ilçesi Merkez Mahallesinde elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarını inceledi.
     Bozkurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti olarak Erdemliye önem verdiklerini, hizmet konusunda sınır tanımadıklarını ifade etti.
     AK Partinin son 10 yılda yaptığı icraatları anlatan Bozkurt, şunları söyledi:
     Bu çerçevede TEDAŞın 2012 yatırım programı çerçevesinde Erdemli Devlet Hastanesi civarı, Merkez Mahallesi, Türbe Caddesi bölümünde bulunan elektrik hatlarını yer altına alıp trafoları güçlendirerek, ilçe merkezinde yaşanan elektrik sorununu büyük ölçüde çözeceğiz. Yaklaşık 4 milyon liraya mal olan proje bittiğinde Erdemli merkezi elektrik yönünden derin bir nefes alacak. Projeyle Karyağdı mevkisinde bulunan TOKİ konutlarında yaşanan elektrik sorunu da çözüme kavuşacak. TOKİ konutlarıyla köylerin elektrik hatları aynı olduğu için sıkıntılar yaşanıyordu. İnşallah bundan sonra hem köylerimizde hem de TOKİdeki elektrik problemini çözmüş olacağız.
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Mersin Milletvekili Bozkurt: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER