AK Parti Mersin Milletvekili Uzun, Kaymakam

AK Parti Mersin Milletvekili Uzun, Kaymakam Güldibi ve Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demiri ziyaret etti.
     Güldibi, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Tarsusun hayatın her alanında gelişip, kalkınması ve halkın refah düzeyi ve yaşam kalitesinin yükselmesi için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini vurguladı.
     Son zamanlarda Tarsusa Üniversite kurulması için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Bakanlara sunacaklarını dile getiren Güldibi, bu konuda Milletvekili Ahmet Tevfik Uzundan büyük destek gördüklerini belirterek, Üniversite projesi konusundaki dosyanın en kısa zamanda bilimsel verilere dayalı olarak hazırlanacağını ifade etti.
     Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun da, AK Parti iktidarı olarak başta eğitim yatırımları olmak üzere yapılan ve yapılmakta olan önemli yatırımlarla 10 bin yıllık tarihe sahip olan Tarsusun Türkiyenin cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini vurguladı.
     Kargılı köyünde yapılacak Çukurova Havaalanında inşaat çalışmalarına önümüzdeki kısa sürede temelinin atılarak başlanılacağını belirten Uzun, Amacımız bölgemize, ülkemize ve milletimize hizmetlerin en güzelini sunmak. Biz halkımıza hizmet etmekten büyük bir gurur duyuyoruz dedi.
     AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, daha sonra, Milli Eğitim şube Müdürleri, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şenin de hazır bulunduğu görüşmede, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demiri ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu ve eğitim alanındaki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Mersin Milletvekili Uzun, Kaymakam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER