AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Yıldız:

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Yıldız: -Dünyanın her yerinde aktif görev yapan Kızılay, ırk, din, dil ayrımı yapmadan herkese yardımcı olmuş bizi en güzel şekilde temsil etmiştir


MERSİN (A.A) - AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, Dünyanın her yerinde aktif görev yapan Kızılay ırk, din, dil ayrımı yapmadan herkese yardımcı olmuş bizi en güzel şekilde temsil etmiştir dedi.
     Yıldız, Kızılay Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk Kızılayının, kurulduğu günden bu yana dünyanın dört bir yanında, yardıma muhtaç olanların yanında olduğunu belirtti.
     Kızılayın kuruluşundan bu yana milletin yardımlaşma ve dayanışma gücünü harekete geçiren bir kurum olduğunu ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:
     Dünyanın her yerinde aktif görev yapan Kızılay ırk, din, dil ayrımı yapmadan herkese yardımcı olmuş bizi en güzel şekilde temsil etmiştir. Kızılay, sosyal güvencesi olmayan kişilere ilaç yardımı ve ücretsiz sağlık yardımı yaparak, engelli vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak, çok önemli hizmetler vermektedir.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Yıldız: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER