AK Parti Milletvekili Badak, kurumları ziyaret

AK Parti Milletvekili Badak, kurumları ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, bazı kurumları ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Milletvekili Badak, AK Parti Muratpaşa ilçe yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı ziyaret kapsamında ilk olarak Antalya İller Bankası Bölge Müdürü Yakup Koç ile bir araya geldi. İçme suyu, kanalizasyon, atık su ve arıtma tesisleriyle ilgili projeler hakkında bilgi alan Badak, etüt çalışmalarını da inceledi.
     Daha sonra Antalya Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acarı ziyaret eden Badak, müze, ören yerleri, alt yapı ve kanalizasyon gibi çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Badak, burada yaptığı konuşmada, Kültür Turizm Bakanlığının yurt dışında düzenlenen yılda 150 turizm fuarına katılarak, Türkiyeyi ve kentleri tanıttığını söyledi. Bu katılımlar sayesinde ülkeye gelen turist sayısının arttığına işaret eden Badak, buna karşın altyapı çalışmalarının da tamamlanıp, artan turizm kapasitesine cevap verebilecek nitelikte olması gerektiğini bildirdi.
     5 yıldızlı otellerin çevrelerinin de 5 yıldızlı hale dönüştürülmesi gerektiğini ifade eden Badak, Kültür ve Turizm Bakanlığımız bu konuda gereken hassasiyeti gösteriyor ve bu doğrultuda yatırımlar da yapıyor. Ancak, bu konuda yerel yönetimlere de büyük görevler düşüyor dedi.
     Türk Standartları Enstitü (TSE) Antalya Bölge Müdürlüğünü de ziyaret eden Badak, Ürün Belgelendirme Müdürü Nail Aksel ile görüştü. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile TSE işbirliğinde Antalyada önemli yatırımların yapılacağını kaydeden Badak, hayata geçmesi planlanan projelerin Antalya ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Badak, kurumları ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER