AK Parti Milletvekili Badak:

AK Parti Milletvekili Badak: -Sivil siyasete karşı olanlar demokratik değil, bürokratik yönetim özlemi içinde olanlardır. Çünkü onlar sivil siyasetçinin denetlemediği ortamda bürokraside nasıl iş göreceklerini iyi bilirler


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Sivil siyasete karşı olanlar demokratik değil, bürokratik yönetim özlemi içinde olanlardır. Çünkü onlar sivil siyasetçinin denetlemediği ortamda bürokraside nasıl iş göreceklerini iyi bilirler dedi.
     Sadık Badak, yaptığı yazılı açıklamada, Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (OASBMB) Başkanı Osman Bağdatlıoğlunun bir yerel gazeteye verdiği demecinde EXPO alınana kadar siyasilerin hiçbirinin desteğini görmediklerine yönelik sözlerini eleştirdi.
     Bağdatlıoğlunun siyasileri, işine burnunu sokan gereksiz kişiler gibi gösterdiğini öne süren Badak, açıklamasında, Kastettiği kişilerden birisi olarak, 2008 Ağustos ayında EXPO çalışmalarına OASBMİBin de katılması önerisi birlik ofisinde bir AK Parti Milletvekili ve siyasetçi olarak tarafımca yapılmıştır dedi.
     Bu tarihten itibaren EXPO çalışma stratejilerinin oluşturulması ve takibi için yapılan e-posta ve telefon görüşmelerinin kayıt altında olduğuna dikkati çeken Badak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Kastettiği diğer siyasiler ise kendisini EXPO Yönetim Kuruluna yazdırmak için aylardır yazı ve telefonlarla peşlerinden koştuğu, yanıltıcı bilgilerle harekete geçirdiği ve kendisini ellerinden geldiğince savunan siyasi muhalefet temsilcileridir. Siyasiler diyerek küçümsemeye çalıştığı insanlar, 1923ten beri sivil demokrasinin yerleşmesi ve ülke kalkınması yolunda sağlığından ve hayatından fedakarlıkla görevlerini yapmaya çalışan demokrasinin asli unsurlarıdır. Sivil siyasete karşı olanlar demokratik değil, bürokratik yönetim özlemi içinde olanlardır. Çünkü onlar sivil siyasetçinin denetlemediği ortamda bürokraside nasıl iş göreceklerini iyi bilirler. EXPO 2016 Antalyaya partilerce sahip çıkılmasını küçümsemeden ve kendini savunanlara dil uzatmadan önce Antalya EXPO 2016 Meclisini ve icra kurulunu, by-pass ederek birliğine tahsis ettirdiği kamu kaynaklarını, proje amacına uygun etkin ve verimli harcadığını, kamuoyunun beklediği şekilde meslek adamlarının incelemesine sunmalıdır. Siyasi partilerimizin sadece milletvekilleri ve il başkanları değil, ilçe ve belde başkanları, belediye başkanları ve tüm üyelerinin meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte EXPO çalışmasına yüksek katkıları olacağına inanıyorum.
     Sadık Badak, hedeflerinin Türk tarımına ilave güç katarak dünya ile rekabetinde destek vermek olduğunu kaydetti.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Badak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER