AK Parti Milletvekili Demir, sel bölgesinde

AK Parti Milletvekili Demir, sel bölgesinde incelemelerde bulundu


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsundaki sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu.
     Demir, Canik ilçesindeki sel bölgesinde yaptığı incelemelerde, yaşanan acıyı herkesin paylaştığını, devletin vatandaşın yanında olduğunu söyledi.
     Hükümetin her türlü imkanı seferber ettiğini vurgulayan Demir, Bu büyük bir afet. Tüm vatandaşlarımıza tek tek ulaşılarak ihtiyaçları giderilmeye çalışılıyor. Sel bölgelerinde 24 saat çalışmalar sürdürülüyor. Yaşanan acıyı hepimiz paylaştık. Can kayıplarının verdiği acı ise tarif edilemez. Devlet vatandaşının yanında, hükümetimiz her türlü imkanı seferber etmiş durumdadır dedi.
     Demir, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Gençtürk, İsmail Şen, Adnan Varolun da katıldığı ziyarette, önce TOKİ Kuzey Yıldızı konutlarına giderek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, ardından Gülsan Sanayi Sitesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
     İncelemesini Gaziosmanpaşa Mahallesindeki Yılanlıdere çevresinde sürdüren Demir, dere kenarında oturan ve evleri tamamen kullanılamaz hale gelen vatandaşlarla sohbet etti.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Demir, sel bölgesinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER