AK Parti Milletvekili Fikri Işıka ziyaretler

AK Parti Milletvekili Fikri Işıka ziyaretler -TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığına seçilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işıkı kutlama ziyaretleri devam ediyor


KOCAELİ (A.A) - TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığına seçilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işıkı kutlama ziyaretleri devam ediyor.
     Bu kapsamda, Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı Ahmet Akça ve yönetim kurulu üyeleri Işıka hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akça, Işıka özel okulların sorunları hakkında da bilgi vererek, konuya ilişkin bir dosya sundu.
     Komisyon Başkanı Işık, yeni düzenlemelerle Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) özel meslek liseleri açılmasını teşvik ettiklerini, Öğrenci başına yıllık 5 bin lira destek sağladıklarını söyledi.
    
     -KOÜ Rektörü Komsuoğlu ziyareti
    
     Işıkın diğer ziyaretçileri ise Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektör Komsuoğlu ve beraberindeki heyet oldu.
     Rektör Komsuoğlu, rektör yardımcıları ve dekanlardan oluşana heyet, Işıkı yeni görevi nedeniyle tebrik etti. Işık ve Komsuoğlu, Kocaeli Üniversitesi ile ilgili çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
    
     -Kırgız ziyaretçiler
    
     Kırgızistan -Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sebahattin Balcıda Işıkı makamında ziyaret etti.
     Türkiye-Kırgızistan işbirliği ile 1985 yılında Bişkekte kurulan ve ülkenin en önemli eğitim kurumlarından olan üniversite ile ilgili çalışmalar hakkında Işıka bilgi veren Rektör Balcı, Işıkı Kırgızistana davet etti.
     Ayrıca eski Kocaeli İl Milli eğitim müdürü, halen Özel Öğretim Genel Müdürü olarak görev yapan Mehmet Küçük de, Işıkı ziyaret ederek tebrik etti. Küçük, özel eğitim kurumları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Fikri Işıka ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER