AK Parti Milletvekili Samani, Alanya Ziraat

AK Parti Milletvekili Samani, Alanya Ziraat Odasını ziyaret etti -AK Parti Antalya Milletvekili Samani: -Dünyanın gözbebeği, turizmin başkenti Antalyanın, tarımın da başkenti olduğunu bütün dünya görecek


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Antalyada gerçekleştirilecek EXPO 2016nın tarım sektörü açısından önemli bir fırsat olacağını belirterek, Dünyanın gözbebeği, turizmin başkenti Antalyanın, tarımın da başkenti olduğunu bütün dünya görecek dedi.
     Hüseyin Samani, Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, muhtarlar ve basın mensupları ile bir araya geldi. Samani, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğanı da makamında ziyaret etti.
     Beraberindekilerle Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlunu ziyaret eden Samani, 2016 yılında gerçekleştirilecek EXPOnun Türkiye, Antalya ve tarım sektörü açısından son derece önemli bir fırsat olduğunu belirterek, Dünyanın gözbebeği, turizmin başkenti Antalyanın, tarımın da başkenti olduğunu bütün dünya görecek dedi.
     Samani, EXPO 2016 için çiftçilerin desteğine de ihtiyaç olduğunu kaydetti. Antalyaya gelen milyonlarca kişinin Türk çiftçisinin gücünü görmüş olacağına değinen Hüseyin Samani, Tarım sektörümüz açısından önemli bir tanıtım fırsatıdır. Tarımda yıldızımız parlayacak diye konuştu.
     Alanya Ziraat Odası Başkanı Musluoğlu ise çiftçilerin artık bilinçlendiğini dile getirerek, artık tarladan sofraya vatandaşlara daha kaliteli ve sağlıklı ürünler sunulduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Samani, Alanya Ziraat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER