AK Parti Milletvekilleri Çekerekte

AK Parti Milletvekilleri Çekerekte


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Çekerekte vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Milletvekili Soysal, ramazan ayı nedeniyle il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret ettiklerini söyledi.
     Soysal, Geçmişte siyasetle uğraşanlar sadece seçim dönemlerinde ilçeleri, beldeleri ve köyleri gezerlerdi. Aradan dört sene geçtikten sonra bir daha gelerek oy isterlerdi. Ancak AK Parti olarak bizler bu geleneği değiştirdik. Ramazanda, bayramda, tatillerde vatandaşlarımızın yanındayız. Meclis 9 ay çalışıp, 3 ay tatile girdi diye, biz milletvekilleri olarak tatil yapmıyoruz. Seçim bölgelerimizde vatandaşlarımızla birlikteyiz dedi.
     Milletvekili Yusuf Başer de ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlarla iç içe olduklarını belirtti.
     Başer, şöyle devam etti:
     Ziyaretler sırasında, esnafımızın sıkıntılarını, dertlerini dinliyoruz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çekerekli esnafımızın sıkıntılarını dinleyerek çözümü noktasında çalışmaları en kısa zamanda başlatacağız dedi.
     Milletvekillerinin yaptığı ziyaretlere AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, İlçe Başkanı Muttalip Aktaş ve partililer eşlik etti.
    
     Muhabir: Eyüp Yıldız / Ömer Sarı
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekilleri Çekerekte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER