AK Parti milletvekilleri muhtarlarla buluştu

AK Parti milletvekilleri muhtarlarla buluştu


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya milletvekilleri Muratpaşa ilçesinde muhtarlarla biraraya geldi.
     AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile bir grup partili, Muratpaşa İlçe Teşkilatında ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi.
     Milletvekili Türel, toplantıda yaptığı konuşmada, kendi belediye başkanlığı döneminde Kırcami bölgesindeki imar sorununu aşmalarına daha sonra mevcut belediye başkanları tarafından herhangi bir çalışma yapılmadığını ileri sürdü.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmenin Kırcami İmar Planı konusunda samimi davranmadıklarını savunan Türel, 3 yıldır halkı oyaladıklarını iddia etti.
     Kırcamideki imar planı sorununun çözülmesi için hala destekte bulunduklarını anlatan Türel, şunları söyledi:
     Toprak Koruma Kurulu raporu dediler, yardımcı olduk ve bir ayda çıkmasını sağladık. Şimdi, Kamu Yararı Kararı alınması gerekiyor. Onun için de yardımcı olacağımızı söyledik. Ancak Büyükşehir Belediyesi, ilgili bakanlığa planları göndermiyor. Plan notuyla bu işlerin olmayacağını kendileri de biliyor. Kırcami Planının yapılması konusunda kararlıyız ve takipçisiyiz. Türlü bahaneler üreterek, plan yapmaktan kaçıyorlar. Onlar kaçsın, kaçtıkları yere kadar kovalayacağız.
     AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse de CHPli belediyelerin hizmet konusunda çifte standart uyguladıklarını ileri sürdü. Muratpaşa ilçesindeki mahallelerin Büyükşehir Belediyesinden ve Muratpaşa Belediyesinden eşit hizmet görmediğini kaydeden Köse, sözlerine şöyle devam etti:
     Mega proje vaatleriyle seçim kazananlar, hiçbir hizmet üretemedikleri için cadde düzenlemesi, park, bahçe çalışmalarıyla vakit geçirmeye, göz boyamaya çalışıyor. Tamamen makyaj belediyeciliği yapıyorlar. Cadde düzenlemesi ne zamandan beri bir Büyükşehir Belediyesinin vizyon projesi olmuştur- Bunları yaparken bile partizanlık yapıyorlar. Kendilerine oy çıkan yerlere bir şeyler yapıyorlar, az oy aldıkları yerlere ise dönüp bakmıyorlar.
     Sözkonusu belediyelerin Antalyaya yakışan belediyecilik yapmadıklarını iddia eden Köse, Kepez Belediyesinin ise örnek ve dev projelere imza attığını ifade etti.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti milletvekilleri muhtarlarla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER