AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk:

AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk: -Partimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Son 3 ayda partimize 10 bin kişi üye oldu


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Partimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Son 3 ayda partimize 10 bin kişi üye oldu dedi.
     Öztürk, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, dün Hakkaride şehit olan askerlerin ailelerine baş sağlığı, yaralı askerlere ise geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Ayda bir yapmayı planladığı toplantılara il yönetim, yürütme kurulu üyeleri ile ilçe koordinatörlerinin katıldığını belirten Öztürk, Öncelikli hedefimiz 2014 seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilçe belediye başkanlıklarını kazanmak. Partimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Son 3 ayda partimize 10 bin kişi üye oldu. Haziran ayındaki hedefimiz ise en az 8 bin 500 yeni üyenin kaydını yapmak. Nihai hedefimiz ise 100 bin üye sayısına ulaşmak ve seçimleri 300-350 bin oy alarak kazanmak dedi.
     AK Parti Milletvekilleri Yüksel Özden ile Ali Boğanın Muğlaya hizmet için zaman mefhumu tanımadan çalıştıklarına işaret eden Öztürk, AK parti teşkilatları ve 2 milletvekilimiz uyum içerisinde çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanlığını almaya kararlı bir teşkilatımız var. Sayın Başbakanımız Ankarada yapılan son toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmamızı istedi. Biz de bu amaçla gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız Muğla ve ilçelerini marka şehirler haline getirmek ve kentin yıllardır devam eden sorunlarını ortadan kaldırmak diye konuştu.
     Öztürk, Bodrum Belediye Başkanının tutuklanması sonrasında partileri üzerinden birilerinin art niyetli bir şekilde siyaset yapmaya çalıştığını anlatarak, Belediye başkanının tutuklanması sonrasında belediye başkan vekilliğine CHPli bir üye seçildi. Bu olay bile, bizim yaşanan bu süreçle alakamız olmadığını gösteriyor. Bu olaydan karlı çıkanlar ortada diye konuştu.
     AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ise seçimlere il ve ilçe teşkilatlarının birlikte hazırladığını dile getirerek, Hedeflerimiz aynı. Öncelikli hedefimiz Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak. Bu sürece il, ilçe, gençlik ve kadın kolları teşkilatları ile birlikte hazırlanıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER