AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu

AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu Komisyon Başkanı Güleç: -Bizim rahat uyumamızı sağlayan şehitlerimizin aileleri bizim için çok önemli


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu Komisyon Başkanı Hatice Güleç, Bizim rahat uyumamızı sağlayan şehitlerimizin aileleri bizim için çok önemli dedi.
     AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu Komisyon Başkanlığı üyeleri, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Komisyon Başkanı Hatice Güleç, Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneğinin Muğlada çok önemli görevleri yürüttüğünü söyledi.
     Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirten Güleç, Bizim rahat uyumamızı sağlayan şehitlerimizin aileleri bizim için çok önemli. Şehitlerimize borçlarımızı ödememiz elbette zor, ancak sizlerin her zaman destekçiniziz. Sivil Toplum Komisyonu olarak ziyaretlerimiz devam edecek. Tüm sivil toplum kuruluşları ile çok yakın ilişki içinde olmayı hedefliyoruz dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz ise derneklerinin ekonomik olarak güçlükle ayakta durduğuna işaret etti.
     Yılmaz, Bizler kimseden maddi yardım istemiyoruz. Sadece derneğimizi yürütebileceğimiz bir yer istiyoruz. 30 üyemiz var ancak ben bu üyelerin hiç birinden aidat alamam. Bu nedenle derneğin gelişmesi için kendi cebimden kirayı veriyorum. Artık başımızı sokacak bir yer istiyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER