AK Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanlığına

AK Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanlığına atama


NİĞDE (A.A) - AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından AK Parti Niğde İl Gençlik Kolları Başkanlığına Hüseyin Emre Kesek atandı.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, görevine başlayan Kesek, AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmeni ziyaret ederek, çalışma programı hakkında bilgi verdi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özmen, Keseke yeni görevinde başarılar diledi.
     Özmen, Kesekin bu görevi layığı ile yapacağına inandıklarını belirterek, Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın göstermiş olduğu 2023 hedefini yerine getirmek için samimi, liyakatli, aktif, dinamik ve toplum tarafından kabul gören bir ekip kurarak 3 seçimi başarı ile tamamlayacağından kuşkum ve şüphem yoktur. Yapacağı çalışmalar ile ilgili aldığımız bilgilerden memnun olduğumuzu ve şimdiden kendine ve oluşturacakları yönetime başarılar dilediğimi aktarmak isterim dedi.
     Kesek de, kendisinden önce görev almış gençlik kolları başkanlarına ve yönetimlerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, devraldığı hizmet bayrağını üst noktalara taşımaya çalışacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber AK Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanlığına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER