AK Parti Niksar İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Niksar İlçe Danışma Meclisi toplandı


TOKAT (A.A) - AK Parti Niksar İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
     AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Öğretmenevindeki toplantıda yaptığı konuşmada, AK Partinin temel felsefesinin ülkeye hizmet etmek olduğunu söyledi.
     Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2014 yılında yapılacağına vurgulayan Eroğlu, 2013 içerisinde yapacağımız çalışmalar, 2014de yapılacak yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarını doğrudan ilgilendirmektedir. Birlik beraberlik içinde, tüm gücümüzü seferber ederek, kapı kapı, fert fert seçmenlere ulaşıp, yapılan hizmetleri, yapılacak yatırımları anlatmalı, AK Partimizi, her mekanda ve her zamanda en güzel şekilde temsil etmeli, tanıtmalıyız dedi.
     Niksarın her zaman üzerine düşen görevi yaptığına dikkati çeken Eroğlu, şöyle devam etti: Niksar son seçimde yüzde 57 oy vererek, AK Partiye olan güvenini gösterdi. Biz de bu güvene layık olmaya çalıştık, çalışıyoruz. Niksar çok önemli hizmetler ve yatırımlar aldı. İnşallah, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Niksar Belediyesini de alarak yerel hizmetlerde de AK Parti hizmet farkını tekrar Niksarla buluşturacağız.
     AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız ise Niksarın, AK Parti döneminde, geçmiş iktidarlar zamanında ihmal edilen birçok yatırım ve hizmeti aldığını söyledi.
     Toplantıya, belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Niksar İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER