AK Parti Osmaniye Milletvekili Önal:

AK Parti Osmaniye Milletvekili Önal: -Vatandaşların yaşadığı sıkıntıları şehir merkezinde oturup tespit edemezsiniz. Köy köy gezerek, sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek gerekir


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Vatandaşların yaşadığı sıkıntıları şehir merkezinde oturup tespit edemezsiniz. Köy köy gezerek, sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek gerekir dedi.
     Şekerdere köyünde vatandaşların sorunlarını dinleyerek, köydeki devlet yatırımlarını inceleyen Önal, köyün ortasından geçen derenin ıslahı için 40 milyon lira harcandığını söyledi.
     Köylerin yolsuz ve susuz kalmamasını önemsediklerini ifade eden Önal, Osmaniyenin bazı köyleri ile Düziçi ve Bahçe ilçelerimizde sel baskınları yaşandı. İlimizde 40 trilyonu aşan bir parayla bir yatırım yapıldığı ve görüldüğü gibi dere ve çay yataklarının ıslahı sağlandı. Bizler bunu bir süreç olarak hızlandırdık. Orman ve Su İşleri Bakanlığımız, DSİ Genel Müdürlüğümüz bizim bu konu hakkındaki taleplerimizi de karşılıksız bırakmadılar. Vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları şehir merkezinde oturup tespit edemezsiniz. Köy köy gezerek, halkın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek gerekiyor diye konuştu.
     Şekerdere köyü muhtarı Ali Kama da, 2009 yılında derenin taşması sonucunda 12 evin zarar gördüğünü, bu sebeple bin 600 metre uzunluğundaki derenin ıslahının önemli olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Tuğba Temir
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Osmaniye Milletvekili Önal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER