AK Parti Sakarya Milletvekili Çelik:

AK Parti Sakarya Milletvekili Çelik: -Eli kanlı terör örgütü bayram sevincimizi kursağımızda bıraktı


SAKARYA (A.A) - AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, terör örgütünün son saldırıları nedeniyle bayram sevincini yaşayamadıklarını söyledi.
     Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile Sakarya Caddesinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret eden Çelik, terör örgütünün saldırılarının birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirtti.
     Keşke yanı başımızda ve diğer İslam coğrafyasında acılar yaşanmasaydı da buradaki Müslüman kardeşlerimiz de bayramlarını huzur içerisinde kardeşlik ikliminde geçirebilselerdi diyen Çelik, Türkiyedeki etnik unsurların binlerce yıldır kardeşçe yaşadığını anlattı.
     Çelik, şunları söyledi:
     Binlerce yıldır aynı topraklar üzerinde barış ve huzur içerisinde yaşayan insanlarımızın birlikteliğini hedef alan, insanlık dışı saldırılar düzenleyen eli kanlı terör örgütü bayram sevincimizi kursağımızda bıraktı. Gaziantepte sivil vatandaşlarımızı, çocukları hedef alan hainlerin tüm çabalarına rağmen vatandaşlarımız provokasyona gelmeyerek, tek yürek olarak bu hainlere en büyük cevabı vermeyi başardı.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Sakarya Milletvekili Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER