AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Kozluk

AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Kozluk Belediyesinin çalışmalarını inceledi


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Termeye bağlı Kozluk Belediyesi tarafından yapılan yol ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
     Demir, Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kulu ziyaret ederek, gerçekleştirilen projeler hakkında Kuldan bilgi aldı.
     Ardından belediyenin yaptığı yol ve altyapı çalışmalarını inceleyen Demir, Fatih, Yavuz ve Akçay mahallelerinde yapılan yol genişletme ve taş duvar çalışmalarını yerinde inceledi.
     Kozluk beldesini bölgeye her gelişinde ziyaret ettiğini ifade eden Demir, Kozlukta son günlerde yapılan yol ve diğer altyapı yatırımlarını yerinde incelemek ve görmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Belediye Başkanı Şenol Kulun projelerinin faaliyete geçmesiyle birlikte Kozluk cazibe merkezi olacak dedi.
     Kul ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediyemizin toplamda 53 kilometre uzunluğunda yol ağı bulunmakta, bunun 4 bin 100 metrelik kısmı kilitli parke taş ile bin metrelik asfalt kaplama ve kalan 47 bin 900 metrelik kısmı ise stabilize durumdadır. Belediyemiz sınırları içerisinde yer alan stabilize yollarımızın araç ve yaya trafiği bakımından düzenli hale getirilerek kullanılması amacı ile belediye meclis kararı alarak çalışmaları başlattık diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Kozluk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER