AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Gelişimini hızla sürdüren bir Türkiye var, Samsun da gelişen şehirler arasında önemli yerde


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Gelişimini hızla sürdüren bir Türkiye var, Samsun da gelişen şehirler arasında önemli yerde dedi.
     Demir, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesinin davetlisi olarak dernek tarafından düzenlenen programa katıldı.
     Atakum ilçesinde özel bir işletmede MÜSİAD Şube Başkanı Erkan Malkoç ve üyelerin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
     Demir, burada yaptığı konuşmada, ülkenin gelişmesi ve kalkınması için herkesin katkı sağlaması gerektiğini söyledi.
     Samsunun Türkiyenin parlayan yıldızı olduğunu belirten Demir, şunları kaydetti:
     Bu kalkınma sürecinde önemli çalışmalar yapılmakta. Sürece sivil toplum kuruluşlarının, özellikle iş adamlarımızın katkı sağlaması önemli artılar sağlayacaktır. Gelişimini hızla sürdüren bir Türkiye var, Samsun da gelişen şehirler arasında önemli yerde. Bu tür önemli derneklerimiz, Samsun için yapılanları çok iyi takip etmeli, yeri geldiği zaman katkı sağlamak için araştırmasını, analizlerini ortaya koymalıdır.
     (ÖRS-ORH)
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER