AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Devlet ve millet olarak bu ülke toprağını 3-5 çapulcuya bırakmama kararlılığımız sonuna kadar sürecek


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Alaçam İlçesinde şehit aileleriyle iftarda bir araya geldi.
     Demir, burada yaptığı konuşmada, Devlet ve millet olarak bu ülke toprağını 3-5 çapulcuya bırakmama kararlılığımız sonuna kadar sürecek dedi
     Alaçam Esnaf Kredi Kooperatifinde Başkan Mehmet Aydoğdu ve esnaflarla görüşen Demir, esnafların sorunlarını da dinledi. Daha sonra Alaçam Muhtarlar Derneğine geçen Demir, muhtarların yol, içme suyu ve menfezlerle ilgili sorunlarını dinledi. Sorunları dinleyerek not alan Demir, Dernek Başkanı Nail Er ve muhtarlardan sorunlarını detaylı bir şekilde yazarak İlçe Başkanı Ali Şengüle bırakmalarını istedi.
     Demir, programı kapsamında Alaçam İmam Hatip Lisesini de ziyaret ederek Okul Müdürü Aydın Tuncerle görüştü. İmam Hatip Ortaokuluna tahsis edilen Karşıyaka Mahallesi İlköğretim Okulu alanında da incelemelerde bulunan Demir, okul içini ve bahçesini gezdi. Okulun tadilat yapılarak mı yoksa yıkılıp tekrar mı yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapılıp karar verileceği bildirildi.
     Milletvekili Demir daha sonra Alaçam Öğretmenevi Geyik Koşan Tesislerine geçti. Burada şehit ailelerine iftar veren Demir, onlarla tek tek sohbet etti. Terör örgütünün insanlara ve ülkeye zarar vermek adına her türlü yolu denediğine dikkati çeken Demir, Bizim mücadelemiz sürecek. 3 - 5 çapulcuya devlet, vatan toprağının bir santimetre karesini bile teslim etmeme kararındadır. Devlet olarak, millet olarak bu kararlılığımızda sonuna kadar sürecek. Hiç kimse Türkiye zora düşecek diye beklemesin. Bedeli ne ise ödeyeceğiz milletçe, ama vatanın bağımsızlığı ve birliği üzerine hiç kimseyle ne tartışırız, ne konuşuruz nede müzakere ederiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER