AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Güçlü bir ekonomi, güçlü bir iktidar, güçlü bir halk sayesinde yıldızımız parlıyor


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Güçlü bir ekonomi, güçlü bir iktidar, güçlü bir halk sayesinde yıldızımız parlıyor dedi.
     Demir, beraberindeki AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı yöneticileriyle Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulunup, vatandaşlarla sohbet etti.
     Esnaf ve vatandaşın sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Demir, çözüm noktasında çeşitli değerlendirmelerde bulundu.
     Türkiyede herkesin dert yandığı problemlerin çözümü noktasında büyük gayretlerin harcandığını, bir çoğunun çözüldüğünü ifade eden Demir, halkın taleplerini yakından takip ederek bu yönde çalışmaların yapıldığını, ülkenin, milletin geleceği için çaba harcandığını belirtti.
     Kalkınan, gelişen, refah düzeyi artan bir ülkenin sağlam adımlarla ilerlediğine vurgu yapan Demir, geçmişte nasıl bir Türkiye olduğunun hiç bir zaman unutulmaması gerektiğini, artık kimsenin bankaları boşaltamadığını, ülkeyi milyarlarca dolar zarara uğratamadığını, darbe girişimlerinde bulunamadığını, rant imkanlarıyla ülkeyi talan edemediği belirterek, şunları kaydetti:
     Türkiye dünyada söz sahibi bir ülke konumuna geldi. Artık her meselede Türkiyenin görüşü alınıyor, konular bizim taleplerimiz, önerilerimiz doğrultusunda yön alıyor. Bu Türkiyenin gücünün dünyada hissedilmeye başladığının bir göstergesidir. Güçlü bir ekonomi, güçlü bir iktidar, güçlü bir halk sayesinde yıldızımız parlıyor. Bu kalkınma seferberliği dünyanın bir çok ülkesinin dikkatini çekiyor. Avrupa krizlerle boğuşurken Türkiye kalkınıyor. Yeni istihdam alanları oluşuyor, özel sektör yatırımlarını artırıyor, dünyanın büyük sermayeleri Türkiyeye yatırımı tercih ediyor. Demek ki, Türkiye sağlam adımlarla ilerliyor.
     Demir, güçlü halk iradesinin yansımasının ülkenin her bir yanında hissedildiğini de sözlerine ekledi.
     (EDİ-İSM)
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER