AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Türkiyenin önü her anlamda açılmıştır. Sizler de hedeflerinizi yüksek tutun


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Türkiyenin önü her anlamda açılmıştır. Sizler de hedeflerinizi yüksek tutun dedi.
     Demir, Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Samsun Şubesince Atakum ilçesinde düzenlenen kahvaltıya katıldı.
     Türkiyenin her alanda geliştiğini belirten Demir, Türkiye coğrafi konum olarak çok iyi bir yerde. Şanlı bir tarihimiz, güzel birikimlerimiz var. Eğitimde de engelleri kaldırdık. Sırada çok üretip, çok satmak var. Hedeflerinizi yüksek tutun. Artık kabuğu kırma zamanı geldi. Daha çok istihdam, daha çok vergide birbirimizle yarışmalıyız. Diyalog, iyi ilişki ve güvenle dünya fethedilebilir. Bunun için bu derneğin üyelerine çok iş düşüyor. Tekrar söylüyorum, artık kabuğu kırmanın, büyük sermayelerle, büyük işler yapmanın zamanı geldi. Daha yüksek rekabet, daha çok istihdam ve daha çok katma değer oluşturan şirketlere dönüşün. Türkiyenin önü her anlamda açılmıştır. Sizler de hedeflerinizi yüksek tutun diye konuştu.
     TÜMSİAD Samsun Şube Başkanı Muhammet Halit Yılmaz ise, dernek olarak 2 yıldır Samsunda etkin olduklarını belirterek, Türkiyeyi marka haline getirecek işadamları kuşağı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER