AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Başı örtülü, başı açık herkes aynı sınava girip aynı katsayıya tabi tutuluyor, bunlar AK Parti iktidarıyla gerçekleşti


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Başı örtülü, başı açık herkes aynı sınava girip aynı katsayıya tabi tutuluyor, bunlar AK Parti iktidarıyla gerçekleşti dedi.
     Çarşamba İlçesine bağlı Ağcagüney Beldesinde talebe yurdunun temel atma törenine katılan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti iktidarıyla eğitimde herkesin eşit konuma geldiğini söyledi.
     Özellikle eğitim konusunda belirli bir kesimin büyük mağduriyetler yaşadığına dikkati çeken Demir, şunları kaydetti:
     Başı örtülü, başı açık herkes aynı sınava girip aynı katsayıya tabi tutuluyor, bunlar AK Parti iktidarıyla gerçekleşti. İmam hatipler ve bugün temelini atacağımız bu gibi kurumlardan yetişen kimsenin bu ülkeye kötülüğü dokunmadı. Bizler bu kurumlarla iftihar ediyoruz. Allah sayılarını artırsın. Buranın temeli de devlet ve milletin bekası için atılmıştır. Bu adımı atanlardan Allah razı olsun. Fakat bu adımı atanları da yalnız bırakmamalıyız. Küçük, büyük demeden yardım elimizi uzatmalıyız. Bir tuğla da benden olsun diyerek yardımlarımızı ulaştırmalıyız.
    
     Muhabir: Anıl Kuru / İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER