AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -AK Parti iktidarı Türkiye siyasi tarihi açısından bir milattır


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti iktidarı Türkiye siyasi tarihi açısından bir milattır dedi.
     Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve teşkilat üyeleriyle teşkilat binasında yaptığı toplantıda, aşk ve sevdayla yola çıkarak hayallerin ötesinde hizmetler yaptıklarını söyledi.
     Yıllardır çözülemeyen sorunların istenildiğinde çözülebildiğinin görüldüğünü vurgulayan Demir, şunları söyledi:
     AK Parti iktidarı Türkiye siyasi tarihi açısından bir milattır. Artık Türkiyenin tıkanan yolları açıldı, aydınlandı. Artık sorun yaşayan her kesime, ihmal edilmiş her konuya yetişmeye çalışan çözüm üreten bir iktidar var. Bunun temelinde de siz parti mensuplarımız var. Önümüzde yerel yönetim seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve daha sonrasında da milletvekilliği seçimleri var. Ülke olarak yoğun bir sürece giriliyor. Buna hazırlıklı olmalıyız. Mahalle başkanlarından, üyelere, gençlik kollarından kadın kollarına herkes bu davanın devamı için gece gündüz demeden çalışmalı. Üye sayımızı arttırmalı, teşkilatlarımızı eğitmeli ve daha disiplinli olmaya gayret etmeliyiz. Bu sayede Türkiye 2023 hedefine daha emin adımlarla ilerleyecektir.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER