AK Parti Samsun Milletvekili Yeni:

AK Parti Samsun Milletvekili Yeni: -Bafra Devlet Hastanesi özel hastaneleri aratmayacak, hizmet kalitesiyle bölgenin en modern hastanesi olacak


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra Devlet Hastanesinin özel hastaneleri aratmayacak, hizmet kalitesiyle bölgenin en modern hastanesi olacağını bildirdi.
     Yeni, yaptığı yazılı açıklamada, sağlık alanında Samsunun çağ atladığını belirtti.
     İl merkezinde ve ilçelerde yapılan hastaneler, açılan çok sayıda özel hastane, diş sağlığı merkezleri ile Samsunun sağlık üssü haline geldiğini aktaran Yeni, Samsunun ilklerin kenti olduğunu açıkladı.
     İlçelerde inşa edilen hastanelerin ilkinin Bafra Devlet Hastanesi olduğunu vurgulayan Yeni, şunları kaydetti:
     Hastanemizin inşaatı tamamlanmak üzere. Aralık ayında geçici kabulü yapılacak. Muhtemelen 2013 Ocak ayı sonuna kadar da eski hastanemiz buraya taşınmış olacak. 52 bin metrekare kapalı alana sahip hastanenin 100 odası çift kişilik, 12 odası süit, 41 odası da tek kişilik olmak üzere 253 yataklı olacak. Hastanemiz 11 tam donanımlı ameliyathane, yoğun bakım servisleri, diyaliz üniteleri, yeni doğan yoğun bakım servisi, ısı merkezi, çamaşırhane, mutfak ve yemekhane, personel çalışma ofisleri ve tam teşekküllü poliklinik servislerine sahip. Bafra Devlet Hastanesi özel hastaneleri aratmayacak, hizmet kalitesiyle bölgenin en modern hastanesi olacak.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Yeni: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER