AK Parti Seyhan 55. Danışma Meclisi

AK Parti Seyhan 55. Danışma Meclisi Toplantısı


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan İlçe 55. Danışma Meclisi Toplantısı Seyhan Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
     AK Partiden yapılan açıklamaya göre, Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
     Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, açılış konuşmasında, AK Partinin konjonktürel, ileri görüşlü siyaset yaparak değişen ve hızlı gelişen Türkiyenin öncülüğünü başlattığını belirterek, AK Partinin yönetim anlayışında halka hizmet vardır. Üzerimizde halkımızın hakkı olduğu bilinciyle yaptığımız görevin hakkını vermeye gayret ediyoruz. Başbakanımız kendini halkına adamıştır. Halkımızda kendine hizmet edeni takdir ediyor. Siyaset yerelde başlar diyerek biz de halkın arasındayız. Onların talep ve isteklerini dinleyip çözüm bulmaya çalışıyoruz ifadelerini kullandı.
     AK Parti Milletvekili Ünüvar da iktidarları süresince çok sayıda ve önemli hizmetler ürettiklerini, buna rağmen birilerinin ısrarla hiçbir şey yapılmamış gibi gösterme gayretinde olduğunu anlattı.
     Ceyhana yapılacak yeni Emniyet Müdürlüğü, Kozana yapılacak olan 200 yataklı hastanenin temelini attıklarını anlatan Ünüvar, şöyle devam etti:
     Hastanenin toplam maliyeti 18 milyon 269 bin lira. Söylemesi dile kolay geliyor ama bu rakamlar önemli rakamlar. Adananın ihracatı artmış, geliri artmış hala Adanaya ne yapıldı ki diyorlar. Başbakanımızın Adanaya verdiği 11 müjde içinde yer alan 1539 yataklı Sağlık Kampüsünün çok kısa bir süre sonra temeli atılacak. Adana Arena stadyumunun imar çalışması bitti. Yaban Hayatı Koruma alanı sorunu çözüldü. Şimdi Mania sorunu için pisti uzatalım desek, en az 6 ay havaalanı kapalı kalır. Bu seferde başlarlar; Koskoca Adanalı Gaziantepe indi, Hataya indi, Adıyamana indi, yol uzadı, yok şöyle yok böyle derler.
     AK Parti Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ise yoğun geçen bütçe görüşmeleri nedeniyle milletvekillerinin Adanadan ayrı kaldığını ama kenti ilgilendiren bazı yatırımların takibini de yapmayı ihmal etmediklerini vurguladı.
     Sağlık Bakanlığının Seyhana yapılacağının müjdesini verdiği Güney Hastanesinin arsa tahsisi için girişimlerde bulunduklarını anlatan Erdinç, şunları kaydetti:
     Gülbahçesi Mahallesinde 50 dönümlük bir arsa var. 300 yataklı hastanemizi buraya yapacak ve Seyhanlıya kazandıracağız. Biliyorsunuz Milli Eğitim Bakanlığımız Eğitim Kampüsleri kuracak. Bunların 3 tanesi Seyhanda olacak. Şambayat, Akkapı ve Gülbahçesi Mahallelerine yapılacak olan kampüsler şimdiden hayırlı olsun. Bütçe görüşmelerinde 10 yıllık iktidarımızın muhasebesi yapılırken, gelecek 10 yılın planlanması da yapıldı. Günlük, aylık veya yıllık hesaplar değil 10 yıllık planlar ve hedefler yapıyoruz.
     Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ise daha önce ki toplantılarda kendisine iletilen bazı sorunların çözümleriyle ilgili açıklamalar yaparak, yeni yatırımlar hakkında bilgiler verdi.
     İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı da son imar değişikliğine değinerek Adana halkını yanlış bilgilerle kandırmaya çalışanların bu hesabının tutmadığını, eskiye dayanan bu yanlış hesabın eski müftüye rüşvet teklifine varana dek gittiğini, oranın ibadet alanı olamayacağı iddia edilen yazının ise doğru olmadığını belirtti.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber AK Parti Seyhan 55. Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER