AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı iftar

AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı iftar etkinliklerini sürdürüyor


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatının mahallelerde düzenlediği iftar etkinliklerinin sürdüğü bildirildi.
     İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, teşkilatın 15 ayrı bölgede 15 bin kişi ile iftar açıp kaynaşmak amacıyla tertip ettiği iftar organizasyonları devam ediyor.
     AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Ramazanın ilk günlerinden bu yana mahallelerde tertip ettikleri iftar yemekleri ile vatandaşları kaynaştırma ve buluşturma amaçladıklarını kaydetti.
     Mahallelerde önceden tespit ettikleri noktalarda iftar yemekleri gerçekleştirdiklerini belirten Pamuk, şunları kaydetti:
     Birçok mahallede tertip ettiğimiz iftar yemeklerinde beklediğimizin üzerinde ilgi ile karşılaştık. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğanın bizlere söylediği halk ile birlikte olun sözünün gereğini yapmaya çalışıyoruz. Ramazan öncesi 15 bin kişi ile iftar etmek ve kaynaşmak istiyoruz diye söylemiştik. Ancak, halkımızın bizlere teveccühü devam ettiği sürece bu sayının üzerine çıkmış olacağız. Amacımız, bölgedeki insanımızı kaynaştırmak, belki de birbirini tanımayan bir araya gelme fırsatı bulamayan komşuları bir araya getirmektir.
     Ramazanın manevi ikliminden çocukların da faydalanması gerektiğini bildiren Pamuk, Maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı bu ayı değerlendirilmesi gereken bir fırsat olarak görmeliyiz. Böylesi güzel ortamlarda, Ramazan kültürünü çocuklarımıza öğretmeli ve onların ileride güzel hatıralara sahip olmalarını sağlamalıyız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER