AK Parti Sinop Milletvekili Ersoy:

AK Parti Sinop Milletvekili Ersoy: -Tarihin en büyük afetlerinden birini yaşıyoruz. Ama şükürler olsun hiçbir ilçemizde can kaybımız yok


SİNOP (A.A) - AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Türkeli ilçesindeki sel sonrasında hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından, hızla iyileştirme çalışmalarına gidileceğini bildirdi.
     Ersoy, yaptığı açıklamada, yaşanan büyük felaketin yaralarının hızla sarılacağını belirtti.
     Birçok felaketin, hükümetin kararlı tutumu sayesinde atlatıldığını aktaran Ersoy, Bunu da atlatabileceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Tarihin en büyük afetlerinden birini yaşıyoruz. Ama şükürler olsun hiçbir ilçemizde can kaybımız yok dedi.
     Yaşanılan sel felaketlerinde yalnızca maddi hasarların meydana geldiğini ve bu hasarların kısa sürede telafisinin yapılacağını ifade eden Ersoy, şunları kaydetti:
     Yaşadığımız felaketlerde bir çok köprümüz yıkıldı. Kamusal hasarımız çok. Türkeli ilçesi haricindeki bölgelerde bulunan ev ve iş yerleri bu felaketi küçük zararlarla atlattı. Yalnızca Türkeli ilçe merkezi bu anlamda en büyük hasarı tespit ettiğimiz bölge oldu. Kayıplarımız daha çok maddi ve kamusal anlamda. Bu da devletimizin bugün geldiği nokta itibariyle, gücü itibariyle ve hükümetimizin bu konu hakkındaki kararlı duruşu ile çok kısa zamanda telafi edilecektir.
    
     Muhabir: Halit Gümüş / Fatma kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Sinop Milletvekili Ersoy: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER