AK Parti Sivas milletvekili Bilgin, partilerle

AK Parti Sivas milletvekili Bilgin, partilerle bir araya geldi -Bilgin: Bizim en büyük görevimiz, gençliğimizi çok iyi yetiştirip, sahip çıkmaktır


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, partililerle bir araya geldi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru ve İl Gençlik Kolları üyeleriyle bir restoranda düzenlenen yemekte bir araya gelen Bilgin, AK Partide gençlik kollarının çok büyük öneme sahip olduğunu belirtti.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın siyasete gençlik kollarında başlayıp, siyasetin basamaklarını teker teker çıktığını, siyasetin zorluklarını, beklentilerini her kademede yaşadığını kaydeden Bilgin, Bugün dünya lideri olmuş, marka bir Başbakan ile birlikte çalışıyoruz. Bu nedenle AK Partideki gençlik kollarının hem sorumluluğu hem yeri apayrı. Biz bugün gençliğimizi milli ve manevi değerlerimizle kuşattığımız zaman, inanın ki Türkiyenin yarınları çok daha güzel olacak. Bizim en büyük görevimiz gençliğimizi çok iyi yetiştirip, sahip çıkmaktır ifadelerini kullandı.
     Hem seçim hem de seçim sonrası dönemlerde gençlik kollarıyla birlikte çalıştıklarını vurgulayan Bilgin, Böyle bir gençliği olan parti de inşallah daha nice yıllar iktidarda olur temennisinde bulundu.
     AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru ise İl Gençlik Kolları üyelerinin gece gündüz çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Gençlik kolları her ortamda bu partiyi taşıyan en önemli unsurlardan biri oldu. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. İyi ki sizler gibi gençlik kolları teşkilatımız var. Sizler gibi güzel bir teşkilata başkanlık yapmaktan çok mutluyum, çok gururluyum. Bugüne kadar olan yürüyüşümüzü bundan sonra da birlikte daha da tempoyu arttırarak daha güzel çalışmalara imza atarak devam ettireceğiz.
     İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman da gençlik kolları üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Sivas milletvekili Bilgin, partilerle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER