AK Parti Sivas Milletvekili Turan ve

AK Parti Sivas Milletvekili Turan ve STSO Başkanı Hastaoğlu, rektör Kocacıkı ziyaret etti


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Biliği (TOBB) Vergi Komisyonu Başkanı ve Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Faruk Kocacıka hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     Turan, Cumhuriyet Üniversitesinin Sivas için önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek, destek ve katkılarını her zaman sürdüreceklerini ifade etti.
     Kocacık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitede yapılacak çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi.
     Öte yandan Hastaoğlu da Kocacıka hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hastaoğlu, üniversitenin gelişmesi ve kalkınmasına destek olmak için her zaman işbirliği içerisinde olmaya gayret göstereceklerini belirtti.
     Hastaoğulu, Kocacıka yeni görevinde başarılar diledi.
     Kocacık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet Üniversitemizin sorunlarını yakinen biliyoruz. Üniversitemizi bulunduğu noktadan çok daha iyi yerlere getirmek için başta, kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere sivil toplum örgütleri ile çalışmalarda bulunacağız dedi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Sivas Milletvekili Turan ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER