AK Parti Tekirdağ Milletvekili Akbulut:

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Akbulut: -Ülkemizde her anlamda büyüme, gelişme ve güzelleşme sürüyor


TEKİRDAĞ (A.A) - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Ülkemizde her anlamda büyüme, gelişme ve güzelleşme sürüyor dedi.
     Akbulut Partisinin, Marmara Ereğlisi Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen ilçe danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiyenin çok kötü günlerden çok güzel parlak ve aydınlık günlere geldiğini ifade etti.
     Bütün dünyanın gıpta ile Türkiyeyi izlediğini belirten Akbulut, şunları kaydetti:
     Bugün, Türkiye çok güzel bir yerde. Anayasada yapılan değişikliklerle birçok doğru olmayan şeyin değişmesine yardımcı olduk. Mecliste bugün, kadın milletvekili sayısı eskiye göre çok daha fazla arttı. Bazı kanunlarda değişiklik yaparak, kadın erkek arasındaki eşitsizlikleri düzelterek olması gereken düzeye getirdik.
     Marmara Ereğlisinde çok değişik ve farklı bir manzara gördüğünü ifade eden Akbulut, bu birlik ve beraberlik manzarasının kendisini de çok mutlu ettiğini söyledi.
     Akbulut şöyle devam etti:
     Burada çok farklı bir manzara gördüm. Marmara Ereğlisi resmen ayağa kalkmış. AK Partinin gerçek duygusu işte bu. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın arzu ettiği manzara, Marmara Ereğlisindeki bu birlik ve beraberlik manzarası. Bugünden sonra Marmara Ereğlisi belediyesini de ilk seçimde AK Parti belediyesi yapacağımıza inancım tam.
    
     -Terör ülkemizin en büyük sorunu-
    
     Akbulut, kısa sürede terörün Türkiyede bitirileceğini belirterek, şöyle konuştu:
     Ülkemizde her anlamda büyüme, gelişme ve güzelleşme sürüyor. Ancak, ülkemizin en büyük sorunu terör. 35 bin insan terör nedeniyle hayatını kaybetti. Başbakan Tayyip Erdoğan, bir tek vatandaşımızın bile canının yanmasını istemiyor. Bunun için de gerekli çalışmaları yapıyor. Bizzat başında durduğu bu çalışmaların sonucunda terör sorunu kısa sürede bitirilecek
     Toplantıya, Akbulutun yanı sıra civar ilçe ve beldelerdeki partililerde katıldı.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber AK Parti Tekirdağ Milletvekili Akbulut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER