AK Parti Tekkeköy Gençlik Kollarından birlik

AK Parti Tekkeköy Gençlik Kollarından birlik ve beraberlik yemeği


SAMSUN (A.A) - AK Parti Tekkeköy İlçe Gençlik Kollarının birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.
     Yemeğe, AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Aydın Karmil, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Mustafa Yapıcı, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl ve İlçe Gençlik Kolları üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe teşkilatında bu güne kadar görev yapmış partililer katıldı.
     AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, yemekte yaptığı konuşmada, AK Partinin kuruluşunda emeği geçen herkese teşekkür ederek, Vatanına, milletine, devletine hizmet etme imkanı vermiş herkesten Allah razı olsun dedi.
     On yıl önce Türkiye, Samsun, Tekkeköy nasıldı, şimdi nasıl - diye soran Kılıç, şöyle devam etti:
     Aradaki farkı görüyorsunuz. O dönemde yapamazlar, edemezler diyenlerin hayalleri bile bizim gerimizde. O kadar büyük işler başarıldı ki insanların yaşam standartları nereden nerelere geldi. Bir baktığımız da kendi kendimize şaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisinde bütçe görüşmeleri yapıldı. Sabah 4lere 5lere kadar süren görüşmelere AK Parti grubu olarak tam kadro katıldık. Saat kaç olursa olsun milletin emanetine sahip çıkıyor, hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Milletimizden, sizlerden aldığımız güç ile bunları başarıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan aile ortamımız devam ettiği sürece her hedef bizim için imkansız değildir.
     AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ise gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek, Değişmeyen, gelişmeyen, dünyada olup bitenleri anlayamayan siyasetçiler bu ülke gençliğini anlayamaz. Bizim için gençler bu ülkenin geleceğidir, bizim için gençler siyasetin heyecanıdır, azmidir. Siyasetin asıl ve coşkulu damarlarıdır. Sizlerin heyecanınızı gözlerinizden görebiliyorum. Büyük Usta, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanın dediği gibi siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır diye konuştu.
     Köktaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
     O kadar büyük aileyiz ki artık salonlara sığmaz olduk. En küçük toplantımızda bile salonlar bizlere yetmez oldu. Kurulduğu günden bugüne ne aldatan olduk ne de aldanan. Yapamayacağımız hiç bir sözü vermedik. Seçildikten sonra U dönüşü yapmadık, meydanlarda ne söylediysek yönetimimizde aynı şeyleri konuştuk. Biz bir, birlik olduktan sonra kimse karşımızda duramaz. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi devam ettirmeli buna göre hareket etmeliyiz. Bu anlamda sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, kuruluşundan bu güne kadar partimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Tekkeköy Gençlik Kollarından birlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER