AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığından Köy

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığından Köy Danışma Toplantısı


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından Yusuflar köyünde Köy Danışma Toplantısı düzenlendi.
     Köy Konağındaki toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, İl Genel Meclis üyeleri, Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri, köy muhtarları, AK Parti Tepebaşı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri ile Yusuflar köyü sakinleri katıldı.
     Ata, yaptığı konuşmada, büyükşehir belediyeleri ile ilgili yapılan yeni düzenlemeyle Eskişehirin daha fazla ve daha kaliteli hizmet alacağını belirterek, AK Partinin, belediyecilik konusunda çok ciddi birikim ve tecrübelerinin bulunduğunu kaydetti.
     Fevziçakmak, Sakintepe, Esentepe mahallelerine hizmet götüremeyenlerin bu yasayı eleştirdiklerini ifade eden Ata, şöyle konuştu:
     CHPli yöneticileri, Büyükşehir Kanununu vatandaşlara yanlış aktarıyor. Yeni yasayla tarımın biteceği şeklinde söylemleri gerçeği yansıtmıyor. Bugün merkez mahallelerde Söğütönü, Keskin, Çukurhisar, Sakintepe, Muttalipte nasıl tarım yapılıyorsa buralarda tarım yapılıyor ve yapılmaya devam edecek. Muhalefet partisi yöneticileri vatandaşlarımızın aklını bulandırmaya çalışıyor. En ücra köye daha önce İl Özel İdaresi ile nasıl hizmet götürdüysek, Büyükşehir Belediyesi de öyle götürecek. Bu kesinlikle siyasi bir karar değil, hizmet bütünlüğü adına yalpan bir düzenlemedir. Bundan sonra şehirde ne varsa mahalle ve köylerimizde de olacak.
     Yapıcı da, bugüne kadar belde ve köylere gereken yatırımların yapıldığını değinerek, 2014 yerel seçimlerinden sonra il özel idarelerin görevlerini büyükşehir belediyesi ve bağlı bulunduğu ilçe belediyelerin yapacağını bildirdi.
    
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığından Köy Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER