AK Parti Tunceli Kadın Kolları üyeleri,

AK Parti Tunceli Kadın Kolları üyeleri, fidan dikti


TUNCELİ (A.A) - AK Parti Tunceli Kadın Kolları üyeleri, AK Kadın Ormanı oluşturmak için çalışmalara başladı.
     AK Parti Kadın Kolları üyeleri ile Tunceli Orman İşletme Müdürlüğü personeli, merkez Kanoğlu Mahallesine fidan dikti. Kadın Kolları Başkanı Yıldız Güngör, oluşturulması planlanan orman hakkında AA muhabirine bilgi verdi.
     Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşitin de katıldığı bir toplantıda alınan karar doğrultusunda böyle bir çalışma başlatıldığını ifade eden Güngör, fidan dikiminin AK Parti Kadın Kolları tarafından 81 ilde yapıldığını söyledi.
     Güngör, Eğer kadın üye sayımız 3 milyon olursa 81 ilde AK Kadın Ormanı kurulması kararı almıştık. Şimdi üye sayımız 3 milyon 250 kişi oldu. Bundan dolayı bu çalışmayı yapmak istedik. Sağolsun erkek kardeşlerimiz de bizi yalnız bırakmadılar. Şu anda çok duygulu anlar yaşıyorum. Tunceli ili ve partim arasında bir köprü oluşturdum. İlim ve partim için elimden geleni yapmaya çalışacağım ifadelerini kullandı.
     Yıldız Güngör, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere çalışmalarda kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti.
     Tunceli Orman İşletme Müdürü Özcan Yüksel ise 10 bin metrekare alana toplam bin fidan dikileceğini belirterek, Bugün 250 fidan dikildi. Belirli aralıklarla fidan dikimleri müdürlüğümüz personelince devam edecek dedi.
    
     Muhabir: Fatma Çıray
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Tunceli Kadın Kolları üyeleri, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER