AK Parti Ünye İlçe Başkanı Çamyar:

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Çamyar: -Ünyeli hemşehrimiz Numan Kurtulmuşu partimizde görmekten ziyadesiyle memnunuz


ORDU (A.A) - AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, Ünyeli hemşehrimiz Numan Kurtulmuşu partimizde görmekten ziyadesiyle memnunuz dedi.
     Çamyar, yaptığı açıklamada, ülke sevdasını en üst düzeyde hisseden herkese ak Partide siyaset yapma imkanı verdiklerini söyledi.
     Numan Kurtulmuşun Ak Partiye katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Çamyar, şunları kaydetti:
     Bu bütünleşmeden sinerji doğacak. Ünyeli hemşehrimiz Numan Kurtulmuşu partimizde görmekten ziyadesiyle memnunuz. Çünkü AK Parti Türkiyenin tüm dinamiklerini bünyesinde barındıran çoğulcu demokrat bir partidir. Bu hareket, bu dava, kökü derinlerde olan, kökü medeniyetimizle yaşıt olan ilkeleri, vizyonu ve bu noktada o misyonu üstlenmiş bir davadır. AK Parti çatısı herkesi kucaklayabilecek imkana sahiptir. Bu anlamda ayrı gayrı düşünmek değil, vakit birlik olup hızla yol alma vaktidir. Çünkü aynı idealler peşinden koşanlar güçlerini birleştirdiğinde, bundan oluşacak sinerji tüm ülkeye yayılacaktır. AK Parti millet eksenli siyaset yapmaktadır. Bu anlamda bütünleşmeyle katılan herkese, evlerine hoş geldiniz dileklerimi içtenlikle iletirim.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Ünye İlçe Başkanı Çamyar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER