AK Parti Ünye İlçe Başkanı Çamyar:

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Çamyar: -Ünye şehir merkezine 2013ten önce doğalgaz verilemeyecek


ORDU (A.A) - AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye şehir merkezine 2013ten önce doğalgaz verilemeyecek dedi.
     Çamyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordu merkezde 4 yıldır kullanılan ve dağıtımı Fındıkgaz firması tarafından yapılan doğalgazın Ünye şehir merkezinde kullanımının 2012 yılında mümkün olmadığını söyledi.
     Ünyede doğalgaz kullanımına ilişkin talebin ilgili firmaya iletilerek sürecin hızlandırılabileceğini belirten Çamyar, şunları kaydetti:
     Türkiyedeki doğalgaz kullanan il sayısı 9 iken 70lere çıktı. Bu illerden biri Ordu ilimiz. Fındıkgaz firması bölgenin ihalesini aldı. Yatırım noktasında Ordu merkezden başlayarak devam ettiriyor. Doğalgazın Ünye şehir merkezine gelmesi hem çevrenin kirlenmesinin önüne geçilmesi demek, hem de insanların kolay ısı ve enerjiye ulaşması demek. Yeni Ünye Devlet Hastanemiz doğalgaza bağlı olarak ısıtma ve soğutma sistemi ile gerçekleştireceği için bizim için önemli. Ünye şehir merkezine 2013ten önce doğalgaz verilemeyecek. Bizdeki son bilgi bu. Bu iş, firmanın nereden çabuk tahsilat yapabilirim hesabına kalmış bir durum. Ünyeden şu kadar talebimiz var, şu kadar kişiye ulaşabilirsin noktasında bir çalışma yürütülebilirse bu sürecin çabuklaşacağını düşünüyorum. Aksi takdirde 5 yıllık bir bekleme süresi daha var. Ama hukukta mücbir sebep çıktı diye bir durum var. Bunlara bir bakmak lazım.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Ünye İlçe Başkanı Çamyar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER