AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan:

AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan: -Amacımız, Yalovadaki tüm STK ve odaları gezerek, sorunları birinci elden dinlemektir


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Amacımız Yalovadaki tüm STK ve odaları gezerek, sorunları birinci elden dinlemektir dedi.
     Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Yalova İl Halkla İlişkiler Biriminin düzenlemiş olduğu sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam edildiğini, bu kapsamda, Berberler ve Kuaförler Odası, Servis İşletmecileri Odası ile Seyyar Pazarcılar Odasının ziyaret edildiğini belirtti.
     Ziyaretler sırasında odaların sorunlarını dinlediklerini anlatan Pehlivan, şunları kaydetti:
     Ortak paydada buluşarak sorunlara çözüm yolları aradık. Amacımız Yalovadaki tüm STK ve odaları gezerek birinci elden sorunları dinlemektir. STK ve odaların yardımları ile Yalovayı en iyi yerlere getirmek için her türlü çabayı gösteriyoruz. Hep birlikte taşın altına elimizi koymak istiyoruz. Modern bir kent, demokrasinin gerektirdiği istişare ve katılımlarla olabileceğini çok iyi biliyoruz. Bunu yaptığımızda göreceksiniz ki Yalova daha güzel olacaktır.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER