AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan:

AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan: -Yalova gibi küçük ve nezih bir ilin çöp sorunu yaşaması halkımızı üzdüğü gibi bizleri de üzüyor


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Yalova gibi küçük ve nezih bir ilin çöp sorunu yaşaması halkımızı üzdüğü gibi bizleri de üzüyor dedi.
     AK Parti Yalova İl Halkla İlişkiler Biriminin düzenlediği muhtarlık ziyaretlerine öncülük eden Pehlivan, sırasıyla Süleyman Bey, Bağlarbaşı, Rüstem Paşa, Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti.
     Pehlivan, ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, muhtarların sıkıntılarını dinlediğini ve birçok soruna da birinci ağızdan tanıklık ettiğini belirtti.
     Muhtarlar, en büyük sorunlarının çöp olduğunu kendisine ilettiğini dile getiren Pehlivan, Konuyu ilgililere bildirdiklerini, ancak herhangi bir sonuç alamadıklarını söylediler. Gözlemlediğimiz kadarıyla muhtarların çoğu şikayetlerden bunalmış durumda. Yalova gibi küçük ve nezih bir ilin çöp sorunu yaşaması halkımızı üzdüğü gibi bizleri de üzüyor. Bu konunun bir an önce çözümü de şart. Buraya gelen yerli ve yabancı turistlerin sokaklarda çöp poşetleri görmesi ve o kokuya tanık olmaları bizleri yıpratacağı gibi Yalovanın da dışarıda olan marka değerini düşürür diye konuştu.
     Konunun bir an önce çözülmesini umduğunu anlatan Pehlivan, Biliyoruz ki bu sorunun çözümü için Avrupanın ve Türkiyenin birçok ilinde farklı çözüm yolları bulundu, Yalova için de uygun bir çözüm yolu vardır dedi.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER