AK Parti Yerel Yönetimler Danışma Meclisi

AK Parti Yerel Yönetimler Danışma Meclisi toplantısı -AK Parti Ordu İl Başkanı Akyol: Ordunun büyükşehir olmasına ramak kaldı


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Ordunun büyükşehir olmasına ramak kaldı dedi.
     Akyol, AK Parti Ordu İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, teşkilat olarak her zaman bir araya geldiklerini ve Ordu için neler yapabileceklerinin istişaresini yaptıklarını belirtti.
     Yerel idareler, belediye idareleri AK Partinin işi diyen Akyol, Bunu hem biz biliyoruz hem de bütün vatandaşlarımız biliyor. Sayın Başbakanımız, belediyede gösterdiği başarılardan dolayı bugün Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanıdır. Oradaki gösterdiği performanstan dolayı bugün Türkiye 10 yıldır hep yukarı giden ivmeyle gelişiyor ve bu gelişmesini de sürdürüyor. AK Parti kendisini önce belediyedeki hizmetleriyle gösterdi ifadelerini kullandı.
    
     -Ordu, büyükşehir olma yolunda önemli adımlar attı-
    
     Orduyu büyükşehir yapacaklarını vurgulayan Akyol, şunları kaydetti:
     Ordu büyükşehir olma yolunda önemli adımlar attı. Biz büyükşehir olma yolundaki bu adımları takip ediyoruz. Bu adımları genişletmeye çalışıyoruz. Bu ayın sonu itibarıyla açıklanacak olan TÜİK verileri herkese enterasan gelecek. Bize resmi bir rakam ulaşmadığı için açıklama yapmayı doğru bulmuyorum. Ama Orduda yaşayan bütün kardeşlerimiz görecek ki Ordunun büyükşehir olmasına ramak kaldı. Ben buradan bu çalışmaya destek veren belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, bürokratlarımıza ve sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.
     Toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat da katıldı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Parti Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER