AK Parti Yozgat İl Başkanlığında bayramlaşma

AK Parti Yozgat İl Başkanlığında bayramlaşma


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat il Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
     İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen bayramlaşma törende konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, sevinçle karşılanan bayramların, paylaşmanın doruk noktasına ulaştığı günler olmasını temenni ettiklerini söyledi.
     Bayramların insanların manevi değerleriyle buluşturduğunu belirten Başer, Bayramlar milli birliğimiz ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Hangi dine mensup olursa olsun, bütün vatandaşlarımız bayramları kutluyor. Ortak duygular paylaşıyoruz. Bayramın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik olduğunu idrak ediyoruz dedi.
     AK Parti Yozgat Milletvekil Ertuğrul Soysal da, kurban kelimesinin Allaha yaklaşmak anlamına geldiğini anımsatarak, Kurban Allaha yaklaşmanın bir vesilesi. Rabbim bize bayram gününde Allaha yakınlaşmayı nasip etsin diye konuştu.
     Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer de, tüm vatandaşların Kurban Bayramını kutlayarak, böyle günlerde babaların, dostların ve arkadaşların hatırının sorulması gerektiğini belirtti.
     AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ise, bayramları kardeşliğin, birliğin, dirliğin ve beraberliğin geliştirilmesi için bir araç olarak gördüklerini söyledi.
     Bayramlaşmanın barış olduğuna dikkat çeken Açıkgöz, AK Partinin her zaman halk ile iç içe olmaya devam edeceğini ifade etti.
     Bayramlaşma törenine, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, belediye meclisi üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Abdullah YIldız
<< Önceki Haber AK Parti Yozgat İl Başkanlığında bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER