AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Halıcı: Yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Musa Halıcı, Yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz dedi.
     Halıcı, yönetim üyeleri ile Anadolu Ajansı (AA) Yozgat Büro Müdürlüğünü ziyaretinde yaptığı açıklamada, Yozgatlılara hizmet için genç, dinç ve dinamik bir kadro oluşturduklarını söyledi.
     Yozgat halkının, hakkına herzaman razı olan bir karakteri olduğunu vurgulayan Halıcı, Meclis ile Yozgatlılar arasında köprü olmak istediklerini kaydetti.
     Yerel seçim çalışmalarına köy ve mahallelerde başladıklarını anlatan Halıcı, AK Parti Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcılığına Milletvekilimiz Yusuf Başerin getirilmesi bizim için bir avantaj. Vekilimiz diğer illerde toplantıya katılıyor. Bölge toplantısını da Yozgatta koordine edeceğiz. Mahallelerimizde köylerimizde toplantılarımıza devam edeceğiz dedi.
    
     -Parti olarak anlatacak çok malzememiz var-
    
     Merkez ilçe yönetiminde güzel bir mozaik oluştuğunu vurgulayan Halıcı, Avukat, eczacı, esnaf ve mühendis gibi farklı meslek kollarından birbirinden değerli arkadaşlarımız var. Yozgatta çıtayı yükselteceğiz. Mahalli siyaseti biliyoruz, tanıyoruz. Ayrıca AK Parti olarak ülkemize çok güzel hizmetlerimiz var. Çok güzel hizmetlere imza attık. Bu manada anlatacak çok malzememiz var. Halkımızın partimize karşı teveccühü devam ediyor. Halkımıza layık olmaya çalışacağız diye konuştu.
     AA Yozgat Büro Sorumlusu Ömer Sarı da Halıcı ve yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER